Green is the new black

on

Hi peeeeeeps!

Zoals vele onder jullie misschien wel weten, ben ik finaliste voor Miss België 2018!
Purasana is een officiële sponsor van Miss België en we kregen de unieke kans om hier een bezoekje te brengen. Aangezien gezonde voeding een groot onderdeel in mijn leven is, vond ik het de ideale manier om hier een blogberichtje over te schrijven. Een gezonde lifestyle, dat wil toch iedereen?

img7214-1_lightbox

Wie is Purasana? 

Raf De Jonckheere creëerde het merk Purasana vanuit zijn persoonlijke passie voor natuurlijke en biologische producten. Zijn doel: kwaliteitsvolle, veilige en doeltreffende producten ontwikkelen, produceren en commercialiseren. Dat gebeurt zowel in eigen beheer als in samenwerking met professionele partners en labo’s.

Met de Purasana-producten wil hij mensen mooier, gezonder en energieker maken. Kortom: het algemeen welzijn verbeteren. Daarom richt Purasana zich niet enkel op de health- en foodmarkt, maar ook op andere sectoren zoals sport, wellness, home en beauty.

Hun gamma:

Purasana heeft een zeer uitgebreid gamma van biologische en natuurlijke producten. Mijn favorieten zal ik hier kort even opsommen, maar aarzel niet om hun volledige gamma na te kijken op de website van Purasana. 

1. Supergreens 

Een goed gevoel begint met een goede gezondheid waarbij een slim gevulde voorraadkast, hét geheime wapen is voor iedereen die bewust met eten en gezonde voeding bezig is.

Verras voortaan je lichaam met een dagelijkse portie supergreens boordevol vitaminen, mineralen, enzymen en andere gezonde voedingstoffen om opnieuw gezond, fit en energierijk door het leven te gaan.

Met de nieuwe Purasana producten ontdek je een ruim assortiment biologische, kwaliteitsvolle producten rijk aan diverse fytonutriënten die essentieel zijn voor het lichaam. Het nieuwe gamma bevat 12 nieuwe, innoverende producten die bijdragen tot een gezonde levensstijl en gunstig zijn bij het ontgiften van het lichaam. Met de Purasana greens  haal je niet alleen meer groen in je keuken, je staat ook voortaan gezonder in het leven, krijgt meer energie en helpt het lichaam de natuurlijke balans te herstellen.

Een gezond leven begint met de Purasana producten en het uitgebreide supergreen gamma, zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd met de hoogste kwaliteit!

Mijn persoonlijke favoriet is hier Spirulina. Deze blauwgroene zoetwateralg zit boordevol proteïne en helpt bij het afvallen. Ideaal toch?

2. Superfoods 

Purasana bio superfood /raw food zijn onbewerkte pure voedingsmiddelen uit granen, planten, algen, zaden, bessen, vruchten, groenten. Vrij van pesticides, chemicaliën, vul-, kleur-, smaak- & bewaarstoffen of enig ander synthetisch of niet natuurlijk additief.

Ze zijn van nature rijk aan essentiële voedingstoffen en fytonutriënten zoals voedingsvezels, vetzuren (omega3/6/9), eiwitten, vitamines, mineralen, essentiële aminozuren, enzymen, antioxidanten, chlorofyl…

Zelf gebruik ik regelmatig superfoods in mijn gerechten, en komende weken zullen er ook regelmatig receptjes verschijnen met deze magische producten. Ze hebben vaak een natuurlijke kracht die ons op een positieve manier kan bijbrengen.

3. Kombucha

In Purasana Kombucha Drink gebruiken we alleen biologische gecertificeerde groene thee, kruiden en vruchten.

De cultuur groeit in een thee-infusie (oplossing van groene thee of een andere theesoort en suiker) en zet suiker door natuurlijke gisting om in organische zuren en koolstofdioxide. Tegelkertijd produceert komboecha heel wat andere stoffen die het menselijk lichaam ontgiften en voeden, zoals gluconzuur, melkzuur en foliumzuur.

Komboecha is een gefermenteerde thee, een oud drankje dat al duizenden jaren gebruikt wordt. De voordelen die het vaakst aan komboecha worden toegeschreven zijn een verbeterde spijsvertering, meer energie en een heldere geest.

Purasana Kombucha Drink heeft een unieke speelse smaak om van te genieten en voorziet uw lichaam daarnaast van weldadige ingrediënten. Komboecha is een levende drank en moet daarom met zorg behandeld worden. Bewaar hem in een donkere fles op een koele plaats. In ruil daarvoor geniet u van zn talrke voordelen voor de gezondheid.

img7158-2_lightbox

Mijn mening over Purasana

Ik heb een ongelofelijk goed gevoel bij deze producten, en gemerkt dat mijn principe van een gezonde levensstijl aansluit bij de gedachtegang van Purasana.

Aankomende weken zal ik veel van deze producten uitproberen, en ook hun recepten gebruiken.

Benieuwd naar mijn bevindingen? Kijk dan regelmatig op mijn blog voor meer inspiratie omtrent superfoods én andere gezonde gerechtjes.

img7059_lightbox

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren!

Heel veel liefs

Juju

 

Credits:
Purasana
Miss Belgium

Plaats een reactie